Ποιοι
είμαστε

ΚΟΙΝΣΕΠ Meliteus

Παραγωγή και εμπορία προϊόντων
μελισσοκομίας

Η αγάπη μας για την πλούσια ελληνική γη και για το θαυμαστό αυτό έντομο μας καθοδηγεί στην προσπάθειά μας για παραγωγή προϊόντων κυψέλης ανωτέρας ποιότητας. Με σεβασμό στην παράδοση και εμπιστοσύνη στη νέα γενιά προσφέρουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό.

Είμαστε μία ομάδα από πέντε έμπειρους μελισσοκόμους, που μας ενώνει, αφενός ο σεβασμός στη φύση και στα δώρα που αυτή μας προσφέρει, αφετέρου στον καταναλωτή, που αναζητά ένα ποιοτικό μέλι.

Για το λόγο αυτό παράγουμε βιολογικό μέλι άριστης ποιότητας.

Ιδρύσαμε τη Meliteus, την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚΟΙΝΣΕΠ) παραγωγής και εμπορίας προϊόντων μέλισσας, επειδή διαπιστώσαμε το κενό που υπάρχει στη δημιουργία συνεταιριστικών μοντέλων στο χώρο της μελισσοκομίας, αλλά και στην αυξανόμενη ζήτηση για βιολογικά μελισσοκομικά προϊόντα.

Φιλοδοξία μας είναι η Meliteus να μεγαλώσει και να δεχθεί στην οικογένειά της μελισσοκόμους που έχουν την ίδια φιλοσοφία με μας.

  

Με γνώμονα την αγάπη μας για το μέλι και την προστασία της μέλισσας

Η φιλοσοφία μας

Η βάση της φιλοσοφίας μας βρίσκεται στην αγαστή συνεργασία και συνύπαρξη με τον συνάδελφο αγρότη- καλλιεργητή, με τον οποίο μας ενώνει η αγάπη μας για τη γη και τα προϊόντα της. Η μέλισσα με τη συμπεριφορά της, μας δείχνει το δρόμο της επικοινωνίας και της συνεργασίας. Ας την ακολουθήσουμε.

Ο σκοπός μας

Στοχεύουμε στην προώθηση της ελληνικής μελισσοκομίας και των προϊόντων της κυψέλης, ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να ανακαλύπτει γεύσεις και γαστρονομικές εμπειρίες που προσφέρονται από το αγνό τοπικό μέλι, καθώς και παραδοσιακές συνταγές, που βασίζονται σε υψηλής ποιότητας μελισσοκομικά προϊόντα.

Προσβλέπουμε σε ένα αειφόρο περιβάλλον, όπου η μέλισσα έχει πρωταρχικό ρόλο στην ύπαρξη και στη συνέχειά του.

Το όραμα μας

Όραμά μας είναι να ΚΕΝΤΡΙσουμε το ενδιαφέρον της τοπικής και της ευρύτερης κοινωνίας για τη μελισσοκομία και τα προϊόντα της, ώστε ο κόσμος να κολλήσει στο θαυμαστό κόσμο της κυψέλης, όπως το μέλι σε μια φέτα ζυμωμένου ψωμιού.

Εμπιστοσύνη
Αλληλεγγύη

Κοινός άξονας η αγάπη μας η αγάπη μας για το καλό ελληνικό μέλι

Ομοσπονδία Μελισσοκομικών
Συλλόγων Ελλάδας

Λάρισα

Μελισσοκόμοι Αγιάς

Αγιά Λάρισας

Μελισσοκόμοι Αγιάς

Αγιά Λάρισας